12. January 7, 2011

kuala terengganu masih dilanda hujan + banjir. tetapi kami ahli-ahli puaka tetap meneruskan planning kami berjimba di Mesra Mall. kami berbowling. haha! lepas jugak gian aku nak main bowling. biase nye main dgn si beruang je. berdua. main kalau tak 4 game mmg tak nak balik laa si beruang tu. haha. malas nak pot pet pot pet, let's check it out pic yg smpat disnap semalam :))



ready to go :))

si pemandu + si penumpang :))

ready to strike! :))

agak tamak!



selepas puas bermain bowling, perut pun mula laa mengeluarkn bunyik yang menandakan kami diminta untuk melantak! lapar kot! tgk jam, already 4.00 pm ok! pg pun tak breakfast, so mmg lapar tahap dewa laa.


puas da makan, jalan-jalan. acah-acah nk survey handphone si adik puaka aku yang sorang ni. jalan pnye jalan pnye jalan, lain yang dibelinye. si adik puaka yang sorang ni ajak masuk satu kedai accessory. mereka telah mempengaruhi aku untuk menghabiskan duit yang sememangnya tak kan cukup laa untuk satu sem ni. memang cantik. belek pnye belek pnye belek, ok fine. beli tanpa memikirkan yang aku bakal disekolahkan + dipot pet pot pet oleh si beruang.


gift for my beruang + my self 1

gift for my beruang + my self 2

haha! confirm aku kena marah. awak nak marah, marah laa awak. lebih baik sy beli semua ini untuk awak. daripada saya belikan untuk scandal + lelaki lain. betul tak awak? haha. even tak mahal *aku ni student tak mampu nak beli mahal-mahal sy tahu awak hargai :))

 
famous amos :))

agak gedik kan. biscuit ni one day before balik campus ni si beruang ada belikan. tapi aku yang gedik pegi bagi anak-anak buah dye makan. haha. bile sampai sini, teringin pulak. si beruang cakap, kalau da teringin tu beli je. kalau tak, tidur termimpi-mimpi sampai ngences-ngences dah susah. haha. so, jangan marah laa ye beruang ku sayang :))

ok, tomorrow is Sunday. so, class aku akan bermula semula. baru teringat nak study eco. tak sentuh langsung kot buku tu. haha. mahu tak mahu + redha tak redha + rajin tak rajin sila buka jugak buku eco tu. complete tutorial yang si lecturer bagi. you have to do it ok! :)) kembali bersemangat apabila mengenangkan kata-kata si beruang masa shopping last day before balik campus. :))
spirit words from my beruang :))

Principles of Economics - A - insyaallah  :))
study smart
dean list
3.7++
insyaallah
:))

4 comments:

si jiwa karat said...

huhuhuhu... bile nk berjimba agy.. hahahah... mne nk berjimba tnpe kuarkan duet??? hahhhhh.. pntai jom?

Miss IeQa said...

haha! takat pantai batu buruk tu weekend ni jom kite terjah.
sy on saja. demi puaka-puaka tersayang ok :))

Arez Razin said...

ko reti men bowling rupenye HAHA

Miss IeQa said...

mestilaahh! jom fight dgn aku!